Leemkolkweg 3a, 3985 SL Werkhoven
+31 (0)6 54 38 64 37
info@brunoeventsupport.nl

Evenementen

HU Next 2019

Op dinsdag 15 januari 2019 mochten we voor de 2e keer HUnext van techniek voorzien. Dit tweedaags congres, georganiseerd door de Hogeschool Utrecht wordt jaarlijks afgesloten
met de Nieuwjaars receptie van de HU. Tijdens deze opdracht, die we met 16 man hadden opgebouwd in het Werkspoorkathedraal te Utrecht, kwamen we bijna al onze disciplines tegen. Licht, geluid, beeld & decor vormden een prachtig geheel in deze authentieke ruimte. De boodschap die van de opdrachtgever hadden meegekregen was om zoveel mogelijk een festival stijl te creëren. Hierin kwamen de prikkabels van Enjy weer geweldig naar voren en maakte afdoende licht, een groot aantal geluidssystemen en de verschillende LED-schermen, verdeeld over de gehele ruimte het geheel compleet. Na twee dagen uitvoering begonnen we donderdagmiddag weer aan het afbouwen. Negentien man hadden we nu nodig om die klus te klaren. Alles is soepel en naar wens van de opdrachtgever verlopen. Iets waar we trots op mogen zijn!

Video

Champions Trophy 2018 

Bruno Event Support heeft in de periode 23 juni t/m 1 juli 2018 voor een groot deel van de audiovisuele ondersteuning gezorgd tijdens de laatste Champions Trophy Hockey voor mannen in Breda. Naast de invulling van licht, geluid, (deel) beeld en het calamiteitensysteem hebben we dit keer ook een complete (D.J.) podium tent geplaatst op het stadion plein.
Het was sinds 2000 dat wij alle gehouden Champions Trophy toernooien voor zowel dames als heren in Amstelveen, Rotterdam of Breda audiovisueel hebben mogen ondersteunen.
We hebben er in die jaren met z’n allen veel van kunnen leren en kijken er met plezier op terug. Het is nu tijd voor iets nieuws, een andere uitdaging in competitievorm voor landenteams, welke jaarlijks terug zal keren in Nederland met de voorrondes. Dit nieuwe evenement krijgt de naam FIH Pro League.