Leemkolkweg 3a, 3985 SL Werkhoven
+31 (0)6 54 38 64 37
info@brunoeventsupport.nl

Referenties

Hogeschool Utrecht´╗┐

Hogeschool Utrecht werkt al ruim 10 jaar nauw samen met Bruno Event Support. We zijn super tevreden over zijn dienstverlening die zich kenmerkt door een grote persoonlijke betrokkenheid, een waardevolle input op totale eventinvulling, zijn professionaliteit en een uitstekende prijs-, kwaliteitsverhouding.


Met Bruno Event Support staat je event als een huis!

Postillion Hotels

Wij werken inmiddels ruim vijf jaar samen met Bruno Event Support. Wij geven de gehele verzorging van beeld en geluid uit handen aan Bruno.


Bruno en zijn team denken mee in de voorbereiding samen met de klant tot aan de evaluaties achteraf. Met name door zijn kunde en flexibele opstelling hebben wij er altijd het volste vertrouwen in dat alles perfect geregeld is.

KNHB

Bruno Event Support is onze betrouwbare leverancier van alle geluids- en verlichting apparatuur bij tal van evenementen. Al vanaf het WK 1998 levert Bruno Event Support zijn materialen en diensten naar alle tevredenheid.

Bruno Event Support verzorgt het geluid en de verlichting bij zowel kleine evenementen, zoals een algemene vergadering of spelerslunch, maar ook bij grote evenementen in het land, zoals de Rabo Super Serie, WK Hockey 2014 in Den Haag, het EK Hockey 2017 in het Wagener stadion in Amsterdam en onlangs de Champions Trophy 2018 in Breda.

Samenwerking van het gehele traject verloopt altijd zeer prettig!